Новата функция на Twitter подобрява качеството на предлаганите услуги

TB-19

От Twitter тестват нова функция, създадена с цел да помогне на потребителите на социалната мрежа да получат по-качествено и бързо обслужване като клиенти на марки и фирми, които предлагат услугите си през платформата.

TB-19

Новата функция е подобна на тази, която Facebook Pages предлага – поставяне на значки, които показват времето и шанса за отговор на избрани страници. Но вместо да показват минималното време за реакция (и процент на отговор), значките на Twitter информират за периода от време, през който конкретната марка е най-продуктивна в платформата.

За да се разширят бизнес профилите, компанията също така планира да се добави „Подканващ бутон“, който след инсталиране на приложението на мобилния ви телефон ще се показва с приканващ надпис да го отворите.

Въвеждат се и някои промени в това как се конфигурира потокът от информация на стената на брандираните профили, както и могат да се забележат най-финни промени в дизайна. Моделирането представлява добавка в секцията с туитовете, където вместо само един, собственикът ще има възможност да формулира още няколко в същия раздел.

За сега не е ясно дали това е само тест или ще бъде активно функционираща придобивка към социалната платформа. От компанията работят по казуса, но все още не е ясно и още нещо, дали хората, които поддържат бизнес профилите ще могат да контролират новата функция или това ще става само от страна на Twitter. Предстои ни да разберем.

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php