Безплатната IT конференция Be IT предстои!

image 1

На 28 май в Suit Hotel, София ще се проведе безплатната конференция за IT специалисти Be IT. За трета поредна година събитието ще даде възможност на посетителите си да научат за най-интересните тенденции в IT бранша, да обменят опит и идеи и да се забавляват.

image 1

15 разнообразни практически работилници в направленията Web, Database и Mobile ще бъдат част от програмата на Be IT. По време на тях лектори ще бъдат доказани специалисти от някои от най-добрите IT компании у нас. Някои от известните до момента теми ще засегнат изграждането на уеб приложения за корпоративни клиенти, избор на подходяща платформа за работа, Big Data и много други. Посещението на уъркшоповете е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени.

image 2

Друг важен елемент от събитието ще бъдат кариерните щандове, които всяка от компаниите-участници ще има по време на Be IT. Докато в залите за презентации ще се провеждат уъркшоповете, във фоайето посетителите ще могат да се срещнат със служителите по подбор и да научат от тях за свободните позиции, изискванията им и възможностите за развитие, които предлагат компаниите. Така освен да научат повече по конкретни теми, свързани с работата в три от най-интересните технологични направления, IT специалистите ще могат да се ориентират по-добре и в пазара на труда у нас към момента.

image 3

В края на деня, специално за всички посетители, попълнили анкетната карта на Be IT, ще се проведе и томбола с награди, осигурени от организатора JobTiger, компаниите-участници и партньорите на събитието.

Be IT Conference се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger с партньорството на Dunkin Donuts и Baristo. Медийни партньори на събитието са JobTiger.tv, Yatoto, Kaldata, Предприемач, CooliceHost, Uspelite.com, NewTrend, SocialEvo, ComputerWorld, SoftUni, Международната награда на херцога на Единбург и ITEventz.

 

 

 

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php