По- щастливи служители с помощта на Office Vibe

hand-mobile-illustration-question

Щастието на служителите започва заслужено да се издига като цел на мениджъри и собственици на компании. С навлизането на поколение Y в работна среда, все повече HR специалисти търсят начин да поддържат ентусиазма и мотивацията им, като в същото време увеличават продуктивността им. Office Vibe е компания, която цели да подобри офис обстановката чрез забавни и интерактивни проучвания за нагласите на служителите.

hand-mobile-illustration-question

Основателите на компанията- Джеф Фермин и Даниел Бенони са работили върху приложение, което помага на хората да следят часовете, прекарани в доброволска работа, дарения и финансови придобивки. С разрастването на приложението, на тях им хрумва идеята да разработят подобно приложение и за офис служителите.

„ След широко проучване и имайки предвид нашия опит, ние видяхме, че начина по който работят хората, няма смисъл. Повечето служители са нещастни, незаинтересoвани и са по- стресирани от когато и да било. Знаейки това, решихме да разработим нов метод за ангажиране на служителите като даваме на компаниите възможност да вникнат дълбоко в нивата на ангажираност на хората и помагаме на мениджърите да се образоват по въпроса как да подобрят работата си.“

Сега компанията се фокусира върху интерактивни и забавни проучвания, чрез които мениджърите могат да следят ангажираността на своите служители, но и да получават обратна връзка за това, което се случва в компанията. Таблото с резултатите от пручванията се актуализира в реално време, като мениджърите имат възможност да следят обратната връзка на служителите си по отдели, групи или по години. Алгоритъмът на Office Vibe дава препоръки за подобряването на дейностите, в които има най- много ниски гласове от страна на служителите.

CTA-feedback

Office Vibe мотивира служителите да бъдат социални и да споделят, както и да си почиват в работна среда, без това да означава, че трябва да има напрежение между мениджъри и служители.

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php