„Разкрасяващи“ процедури удома с iGrow и iDerma

852652603

Apira Science е нова компания, която „влиза в битка“ с плешивостта. iGrow е продукт, наподобяващ каска, който с помощта на слаба лазерна терапия ще кара косата да расте значително по-бързо. Независимо от пола на потребителя, iGrow води до желаните резултати. Компанията Apple Science работи и върху още един продукт iDerma, който е насочен към разкрасяване на лицето.

852652603

В първия момент звучи нереално. Каска, която ще накара косата да расте? И тези лазери сигурно не са безопасни? Но нека не бъдем предубедени. Технологията е одобрена от FDA (Food and Drug Administration) след дълги тестове и обстойни проверки, които доказват, че фототерапията е безопасна. Резултатите от тестовете показват по-бърз растеж на косата с 35% при мъжете и 37% при жените. Каската iGrow се носи 4 пъти в седмицата по 25 минути.

Защо iGrow и iDerma? Със сигурност в началото сте помислили, че това са продукти на Apple. Не, не са, но има причина въпросното i“ да стои пред името. iGrow има вградени слушалки, които се свързват с iPod, за да направят 25-те минути четири пъти седмично по-приятни. От маркетингова гледна точка, е очевидно, че името носи много дивиденти за компанията, защото всичко, започващо с буквата „i“ се превръща с мания за потребителите.

iGrow вече е на пазара на цена от близо 700 долара. Що се отнася до iDerma, която все още се разработва, ще струва между 300 и 400 долара. Как, според вас, ще бъде приет подобен продукт. А вие бихте ли го използвали? Споделете в коментарите.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php