Участвайте в „Нютренд подкаст“!

newtrend-podcast-sezon-1

Пандемията от COVID-19 обърка света и само за няколко месеца го постави на колене. Извънредната ситуация обаче ни даде възможност и да спрем за момент, да преоткрием себе си, ценностите си, да покажем своя борбен дух и да излезем от нея още по-силни и вдъхновени.

Пандемията все още не е затихнала, но ние от „Нютренд“ знаем, че не може да се чака. Време е да излезем извън рамките на традиционния маркетинг и да предложим на бизнеса наистина работещи решения за тяхното развитие по време на криза.

Ето защо ви предизвикваме!

В началото на юли, стартираме първия сезон на новата ни инициатива “Нютренд подкаст“, която ще продължи до края на август. За да бъдем полезни за бизнеса, няма да говорим за добрите и лошите практики по света и у нас, а ще вземем истински истории и казуси от настоящата бизнес средата в България. Подкастът е част от глобалната инициатива на „Нютренд“ за подкрепа на малкия и среден бизнес за преодоляване икономическите последствия от COVID-19.

Тук идва вашата роля. Разкажете в ефир за своите предизвикателства. Разкажете как извънредното положение повлия на бизнеса ви, какви бяха първите ви реакции, какво направихте, за да се справите със ситуацията. Задайте ни въпроси! Попитайте ни кой е правилният път – точно за вас, точно за вашия бизнес. И ние ще ви консултираме напълно безплатно и ще ви помогнем да преодолеете тези трудни моменти.

Защо да го направите?

  • Не губите нищо! Ако се притеснявате, може да не споменавате името на компанията си. Достатъчно е да ни разкажете пред какъв казус сте се изправили;
  • Ще получите безплатна бизнес и маркетинг консултация и то в момент, когато бюджетът ви е свит. Без общи приказки – само съвети и насоки;
  • Ще имате възможност да разговаряте и да се допитате до организационен консултант за повишаване мотивацията и ефективността на екипите ви, организационни мотивации, стратегическа брейнсторм сесия – според нуждите на бизнеса;
  • Ще спечелите маркетинг одит на вашето дигитално IQ;
  • Ще ви изготвим маркетингов одит на IQ на иновациите на компанията;
  • Ще вземете безплатен двумесечен пробен период на реномиран софтуер за маркетинг автоматизация;
  • Ще си тръгнете и с безплатното електронно издание „Наръчник за дигитална трансформация“, разработено от екипа на „Нютренд“.

Как да участвате?

Изключително лесно – попълнете формата за записване по-долу или ни пишете ни на sofia@newtrend.agency. Ние ще ви изпратим въпросник, който молим да попълните и да ни върнете, за да сме достатъчно подготвени за въпросите ви.

А ако сте сред избраните участници, просто елате в студиото. Да, това е цената, която трябва да платите – 30 минути за запис и консултация и това без да включва времето за предварителна подготовка по вашия казус.

Е, участвате ли? Чувствате ли се смели и уверени, за да споделите своите проблеми и заедно да потърсим решение? Искате ли да се позабавлявате, докато правите нещо полезно за вашия бизнес…

Да? Тогава очакваме вашите кандидатури!

 

 

Запишете се за участие в "Нютренд подкаст"

* задължителни полета

С настоящето се съгласявате Нютренд да обработи и съхранява личните ви данни, за да получите последваща имейл кореспонденция за „Нютренд подкаст“, както и информационен бюлетин.

Съгласно политиката за поверителност на агенцията, можете да се отпишете по всяко време, като кликнете върху линка в края на полученото съобщение.


Повече информация за вътрешните правила на Нютренд за информационна сигурност и защита на личните данни, ще откриете на официалния сайт на агенцията: newtrend.bg.

Използваме Mailchimp като наша маркетингова платформа. Кликвайки бутона за абониране по-долу, потвърждавате, че информацията ви ще бъде прехвърлена на Mailchimp за обработка. Научете повече за политиката за поверителност на Mailchimp тук.


Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php