10-тото издание на „Бизнесът в действие“ среща студентите с бизнеса

unnamed

„Бизнесът в действие“ е 3-дневен бизнес форум, който ще се проведе за 10-та поредна година в София на 17, 18 и 19 април в Интер Експо Център. Събитието има за цел да срещне младите хора с представители на водещи български компании. Организатор е международната студентска организация AIESEC, която вече повече от 20 години се стреми да развива лидерския потенциал у младите хора в България.

unnamed

В днешно време, за да започнеш своята кариера, дипломата не е достатъчна. Студентите се нуждаят от практика и поглед върху реалната бизнес среда – неща, които университетът не може да предостави. „Бизнесът в дейстиве“ е инициатива, както за студенти, така и за наскоро завършили, които искат да тестват уменията си и да открият възможности за кариерно развитие. Форумът включва бизнес симулации, обучения, дискусии и вдъхновяващи презентации.

„Искаме да покажем, че има достатъчно възможности за развитие в България, както и че си заслужава студентите да останат и да градят кариерата си тук,“ споделят организаторите.

Участие тази година ще вземат компании като PwC, Fibank, Ficosota, EY, DHL, JTI, Aurubis, TBI- Info, Заедно в час, Метрореклама. Сред лекторите ще бъдат Радослав Георгиев – Хак България , Стойне Василев – Собственик на smartmoney.bg и председател на БАЛФК, Том Хигинс – професионален банкер, инвеститор и предприемач.

Първият ден ще бъде посветен на успешни истории от България и уъркшопи и обучения в 4 различни панела: Бизнес, ИТ, Маркетинг и Преподаване. Вторият ден ще е за решаване на реални бизнес казуси, които са предоставени от компаниите-участници. Тази година част от фирмите ще приютят решаването на казуса си в своите офиси и по този начин ще бъде предоставена възможност студентите да се докоснат до истинската работна атмосфера. Последният ден ще завърши с награждаване на участници и дискусия на тема „ Как да изградиш бъдещата си кариера в България“. А като допълнение на 1 април в ректората на Софийски Университет ще се проведе Панаир на компаниите-участници, където всяка една от тях ще представи информационен щанд.

Регистрацията вече е отворена и е напълно безплатна. Повече информация относно събитието и изданията му във Варна, Русе, Велико Търново и Свищов може да намерите тук.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php