Апликационните форми за MVP Academy 2015 са отворени

unnamed

Първото издание на How to Web MVP Academy се проведе от 2 юни до 22 юли, 2014 година в TechHub Букурещ, Румъния. 6 месеца по-късно, през януари, бяха обобщени резултатите, от където стана ясно, че 4 от стартъпите на MVP Academy са одобрени от добре познати международни акселератори, а други 5 получават финансиране на обща стойност 207 000 евро от международни инвеститори. За тези от вас, които са пропуснали миналогодишното издание на MVP Academy имаме добра новина и тя е, че апликационните форми за MVP Academy 2015 са отворени.

unnamed

MVP Academy е пре-акселераторска програма, която има за цел да издигне вашия продукт на следващо ниво и да установи ценни връзки за вас с професионалисти, предприемачи, инвеститори и др. Единственото, което трябва да направите е да покажете талант и желание за развитие, да бъдете отдадени на идеята си. MVP Academy 2015 ще се проведе от 23-ти март до 14-ти май в TechHub, Букурещ, Румъния.

В рамките на програмата посетителите ще излязат от комфортната си зона, ще бъдат част от практически уъркшопи, водени от лидери в индустрията, ще имат лични ментори, ще получат ценна обратна връзка и съвети как да подобрят продукта си и да преодоляват предизвикателствата по пътя си. Майк Бътчър (редактор в TechCrunch), Пол Смит (съосновател и управител на Ignite100, UK), Олаф Лаусен (CEO на Telekom Romania), Марк Васелинк (Персонал и алумни мениджър в Startupbootcamp Smart City & Living, Холандия) и Калум Камерун (управител в Startup Wise Guys, Естония) са само част от менторите на MVP Academy 2015. Целият списък вижте тук.

Ако искате да бъдете част от MVP Academy, има няколко изисквания, на които да отговаряте и те са:

  • стартъп-ът ви да е в начална фаза, с не повече от 2 години активност
  • да сте изцяло посветени на развитието на продукта да сте свободни през 7-те седмици
  • да имате работещ (поне)прототип на идеята си
  • продуктът да не бил финансиран с повече от 50,000 EUR от външни инвеститори
  • да не сте участвали в друга акселераторска програма със същия проект досега

В случай, че вие и вашият стартъп отговаряте на тези изисквания, кандидатствайте за MVP Academy 2015. Крайният срок е 9 март, 2015 г., а тук можете да откриете критериите за оценяване, етапите на кандидатстване и линк към апликационната форма.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php