CEED Global Conference 2016 пристига в София през април

CEED Global Conference 2016

CEED Global работи усилено за насърчаване и откриване на нови хоризонти за малките и средните предприятия в Европа, Африка и Азия, чрез предаване на необходимите знания, контакти и know-how, съобразени със стадия им на развитие.

CEED Global Conference 2016

На 14 април в София Тех Парк CEED Bulgaria организира CEED Global Conference 2016. Основна тема на събитието е “Готови ли сте за следващото десетилетие?”.

Сред лекторите на CEED Global Conference 2016 ще бъдат главният редактор на сп. Inc. Ерик Шуренбърг и Джим Стайкледър, директор Иновации в Dell Services. Участват още серийни предприемачи и управители на глобални инвестиционни фондове като Галахад Кларк (Vivobarefoot), Мария Анселми (Bisnode), Линус Биле (Eicorn Enterprise Ignition), Ралф Като (Guiding Capital), Яка Левстек (D.Labs), както и добре познати имена от родната предприемаческа среда – Ивайло Симов, Елвин Гури, Любен Белов, Павел Езекиев, Стефан Ганчев и др.

По време на конференцията ще бъдат дискутирани най-новите тенденции в сферата на развитието на бизнеса, предприемачеството, технологиите, стартъп възможности и инвестициите – какви са най-новите идеи, възможности и пречки за тяхното развитие, кои са водещите сектори, къде е интересът на инвеститорите, държавата и обществото като цяло. Събитието ще обедини цялата българска предприемаческа екосистема и ще насърчи сътрудничество и координация между всички организации, които работят в тази сфера.

Глaвният редактор на Inc. Magazine Ерик Шуренбърг ще говори за “Големия мит за предприемачите визионери”, а малко по-късно през деня ще модерира и дискусия, на която утвърдени предприемачи ще споделят своите успешни истории. Освен темата “Готови ли сте за бъдещето – къде ще бъде бизнесът Ви през 2025 г.?”, Джим Стайкледър от Dell ще изнесе и специализиран уъркшоп за иновации на тема “Какво да спрете, започнете или направите различно още днес?”. Сред акцентите е и дискусията “Когато жените успяват” с участието на Мария Анселми (Bisnode), Анн Рихарт (Redi School of Digital Innovation) и Марияна Хаманова (Cleantech Bulgaria).

Целта на глобалната среща на мрежата на CEED е обмяна на опит, срещи с потенциални партньори и опознаване на нови пазари.

“Нашите членове и останалите гости могат да се срещнат лице в лице, да разговарят за нови възможности и бизнес перспективи. Поканили сме някои от най-добрите експерти в областта на иновациите, технологиите и стартъп средата, за да бъдем полезни за бъдещето развитие на предприемачеството и предприемаческата култура в региона и глобално”, каза Николай Ярмов, съосновател и изпълнителен директор на CEED България.

Програмата на CEED Global Conference 2016 можете да видите тук.

 

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php