How To Web субсидира стартиращи компании с до 20 000 долара

SS Cover final

Организаторите на популярната вече конференция How To Web (Румъния) канят за участие стартиращи компании, които търсят спонсорство, ментори, медийни партньорства и контакти да се присъединят към четвъртото издание на Startup Spotlight, състезание и менторска програма, която съпътства конференцията How to Web 2015.

SS Cover final

Тази година 32 компании ще се борят за наградата от 20 000 долара, предоставена от IXIA, генерален партньор на събитието. Кандидатурите са отворени до петък, 30 октомври.

Какво показват статистиките от предходните издания?

  • Близо 35% са успешните компании, които благодарение на Startup Spotlight са получили финансиране;
  • 12% от компании са получили финансиране още, докато са били част от програмата;
  • 34% са станали част от акселератор;
  • 27% са сключили стратегическо партньорство;
  • 27% от участвалите в програмата могат да бъдат квалифицирани като „изгряващите звезди“ на европейската предприемаческа екосистема.

Всички финалисти по програмата ще имат насрочени лични срещи – разговори с ментори и инвеститори, отговарящи на профила на компанията им, сред които са и Макс Кели (Управляващ директор на TechStars, Лондон), Карлос Еспинал (Партньор в Seedcamp), Алън Клейтън (SOS Ventures, организатор на HAX хардуерен акселератор), Рун Тайл (съосновател на Rockstart Accelerator) и Седрик Мълокс (Управляващ директор, Startup Yard). Пълният списък може да бъде видян в уеб сайта на събитето www.howtoweb.co

Newtrend Media е медиен партньор за четвърта поредна година на How To Web.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php