Кои са успелите жени предприемачи?

Female-Entrepreneur

Близо една трета от ръководните позиции в европейските компании се заемат от жени, сочат официалните данни. Как те могат по-лесно да извървят кариерната стълбица, как да бъдат по-добри лидери, как да развиват своите идеи в един все още мъжки корпоративен свят? За всичко това ще говорят бизнесдами, доказали се като успешни мениджъри по целия свят, по време на специална дискусия в рамките на CEED Global Conference 2016.

Female-Entrepreneur

Събитието ще се състои на 14 април в София Тех Парк и е с начален час 10:00 ч. Конференцията ще даде възможност и на млади предприемачи от България и чужбина да представят своята бизнес идея пред инвеститори.

Дискусията “Когато жените успяват – съвети от жени лидери, които не се страхуват да мислят и работят различно” ще представи гледната точка на дамите в бизнеса. Мария Анселми (Bisnode), Анн Рихарт (Redi School of Digital Innovation), Елизабета Планинк (TravelBetter), Марияна Хаманова (Cleantech Bulgaria) и Ана-Мари Виламовска (Президенство на Република България) ще обсъдят уникалните предизвикателства, пред които се изправят жените, и как това им помага да бъдат двигател за промяна към по-добро.

“Надяваме се да вдъхновим повече жени в България да открият тези черти в себе си, които да ги направят успели в бизнеса. Панелът е възможност да се запознаят с интересни примери от практиката и да си вдъхнат смелостта, която им е необходима, за да излязат от зоната си на комфорт”, сподели Надя Ташева, мениджър Проекти в CEED Bulgaria.

Освен на развиващите се компании, по време на CEED Global Conference 2016 ще бъде обърнато специално внимание и на стартиращите бизнеси и техните иновативни идеи. Млади предприемачи от България и чужбина ще презентират своите продукти пред инвеститори и ще получат съвети как да подобрят дейността си.

В следобедната сесия на конференцията ключови фигури от предприемачеството ще представят пред гостите своите виждания за бъдещето на сферата.

Програмата на цялата конференция можете да видите тук.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php