Новите тенденции в уеб?

beIT

Тази пролет, по време на второто издание на конференцията Be IT ще бъдат представени последните тенденции в сферата на Web, Mobile и Database. Младите ИТ специалисти, търсещи кариерно развитие, могат да посетят безплатната конференция на 15 май 2015 г. Събитието ще се състои в Suite Hotel Sofia, Студентски град, между 10:00 и 18:30 часа.

beIT

В рамките на деня ще се проведат 15 уъркшопа, разпределени в трите най-горещи теми в информационните технологии към момента – Mobile, Database и Web. По време на тях ще се разискват реални казуси, с които са се сблъсквали лекторите, в процеса на работа и как са се справили с тях.

Освен да се докоснат до технологиите, използвани в едни от най-големите компании, работещи на българския ИТ пазар, посетителите ще могат да се запознаят лично с представители им в неформална обстановка. Всяка компания ще има свой кариерен кът, на който да представи в детайли дейността и свободните си позиции. По този начин младите кадри ще получат реален шанс да стартират кариерата си.

Регистрацията за BE IT е напълно безплатна, но с предварителна регистрация – http://beit.today/#Registration.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php