София – столица на дигиталния бизнес в Европа

01

В следващите два дни, CEEDS’15 by Webit събира 3000 бизнес лидери от различни индустрии от цяла Европа и света. Специален гост е Вице Президента на Европейската Комисия Единен Дигитален пазар – Андрюс Ансип, който ще открие форума заедно с Пламен Русев – български сериен предприемач и инвеститор в технологични компании.

01

Представители от най-големите, иновативни и най-успешни фирми, млади предприемачи, инвеститори, политици и топ мениджъри от почти всички индустрии са сред трите хиляди лектори и посетители на събитието от цял свят и разбира се от България.

Сред основните теми на форума са внедряването на дигиталните технологии в бизнеса, как се управлява успешен бизнес; ефективни маркетинг, реклама, продажби, иновации и обслужване на клиенти с възможностите, които технологиите предоставят; как бизнесът не само да оцелее, но и да се развие в бъдеще; как се създава по-успешен и обучен екип във фирмата, който да посрещне предизвикателствата на новата дигитална среда. Наред с това десетки инвеститори от фондове от цял свят ще се срещнат със стартиращи компании от Централна и Източна Европа и ще обсъждат възможности за инвестиции в тях.

„Предстои ни седмото издание на CEEDS by Webit. Именно от България екипът ни наложи Глобалните Събития Webit (част от които е CEEDS в София) сред най-престижните и влиятелни форуми и бизнес платформи за дигиталната икономика и като единица мярка за най-високо ниво място за среща на световни технологични, дигитални, маркетинг, рекламни и медиа експерти.“ казва Аниела Русева, Вицепрезидент на Глобалните Събития Webit.

„Посетителите ни от цял свят знаят, че от няколкото сцени в рамките на CEEDS ще чуят световни лидери, ще научат тенденциите в своите индустрии и ще се срещнат с потенциaлни партньори и клиенти. Това е мотивацията за хиляди хора да летят от 40 държави и да кацнат в София, за да сключват договори и да научат последни новини в своята сфера. Дигиталните технологии променят всяка индустрия – банки и финанси, туризъм здравеопазване, фармация, транспорт и автомобилна, медийна, рекламна, бързооборотни и потребителски стоки, маркетинг“ добавя Русева. „Това е причината и толкова много от топ мениджърите от България от всички тези индустрии да са сред посетителите на CEEDS’15. Още със своето създаване CEEDS by Webit се наложи като най-голямото международно бизнес събитие на България.“

Стойността за бизнеса, мениджърите, технологични, информационни, маркетинг и рекламни директори е доказана в годините. Посетителите не само научават техники и похвати които ги правят по-успешни, помагат им в кариерното развитие и ги правят по-конкурентно способни, но в рамките на самото събитие се сключват и не малко договори и се стартират бизнес партньорства.

Утре в 10:30ч е официалното откриване, следвано от прес конференция. Вечерта предстои и специално ВИП Webit парти съ-организирано от Fashion TV и Diners Club.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php