How to Web MVP Academy 6 месеца по-късно

demo-day-2059

How to Web MVP Academy се проведе от 2 юни до 22 юли, 2014 година в TechHub Букурещ, Румъния. Изминаха 6 месеца от последния ден на пре-акселераторската програма, който бе наречен Demo Day и, в който екипите представиха демо версии на проектите си. Какво се случва днес, 6 месеца по-късно, и какви са резултатите? 14 екипа взеха участие в първото издание на MVP Academy, което „даде живот“ на 14 стартъпа. Да видим какво се случи с тях.

demo-day-2059

4 от стартъпите на MVP Academy са одобрени от добре познати международни акселератори, а други 5 получиха финансиране на обща стойност 207 000 евро от международни инвеститори. Също така, два от екипите вече са започнали преговори с потенциални инвеститори за втори кръг на финансиране. Axosuits, getFitter, Qalendra, Lifebox, Pocketo и Gloria Food са само част от стартъп-ите, на които MVP Academy осигури поле за изява.

Ще следим развитието на проектите от първото издание на How to Web MVP Academy, а скоро ще започне кандидатстването за участие в MVP Academy 2, така че, ако имате идея и екип, може да се замислите сериозно.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php