Apple с Live stream на представянето на iPhone 6

apple

Остават 5 дни до традиционното септемврийско събитие на Apple. Тази година очакваме представянето на iPhone 6, iWatch и, може би, второ поколение iPad Air. Започна промоцията на събитието, като на началната страница на уебсайта на Apple има таймер с обратно броене до live stream на събитието.

apple

За всички фенове на компанията от Купертино, това са повече от добри новини. Събитието ще се състои на 9 септември в 10:00 часа, PDT (20:00ч. българско време). 

„Видеото на живо от нашето специално събитие ще бъде тук. Както и още много,“ пише в уебсайта на Apple, наред с обратното броене.

Единствената уловка е, че, за да гледате live stream на събитието, се нуждаете от Apple устройство. И по-точно – Safari 5.1.10 и нагоре за OS X v10.6.8 и нагоре или Safari за iOS 6.0 и нагоре. В случай, че искате да гледате събитието през Apple TV ще ви трябва второ или трето поколение устройство със софтуер 5.0.2 и нагоре.

Освен двата модела iPhone 6 (4,7 и 5,5 инча) и iWatch, се очаква да разберем датата за представяне на iOS 8 и Mac OS X Yosemite.

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php