Да очакваме ли Apple iWatch по-рано?

apple_iwatch-51419

Събитието, на което Apple ще представи iPhone 6 през септември се очаква с нетърпение от дигиталната индустрия. Поради тази причина, всеки ден до крайните потребители достигат различни слухове, някои, от които вероятно ще се окажат верни. Последният от тях е, че смартчасовникът Apple iWatch ще бъде представен на въпросното събитие през септември.

apple_iwatch-51419

Слухът тръгна от коментар на блогъра Джон Грубер, известен със запознатостта си що се отнася до вътрешна Apple информация. Коментарът на Грубер бе в статия за Motorola Solutions’ и смартчасовника Moto 360.

„Единственият начин да стане по-забано е да не бъде доставен (бел.ред. Moto 360) преди Apple да представи техния преносим продукт за китка през следващия месец.

Въпросният, на пръв поглед небрежен, коментар даде повод за слухове, които се разпространиха своевременно в онлайн пространството. Тъй като Грубер има репутация на достоверен източник и неведнъж „предсказанията“ му са се оказвали верни, малко хора се осъмниха в думите му.

Часове по-късно Грубер отново коментира, този път публикация на свой последовател в Twitter с думите:

„Нямам представа дали Apple планира смартчасовник през септември или октомври, просто се пошегувах.“

Едва ли щеше да се обърне такова внимание на един слух, освен ако източникът не се смяташе за достоверен и събитието не бе толкова наблизо. Въпросителните са много.

Ще следим ситуацията, а така или иначе със сигурност ще разберем през септември. Споделете в коментарите мнението си относно смартчасовник от Apple. Какви са очакванията ви и бихте ли използвали нещо подобно?

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php