Днес Apple ще разкрие подробностите около Apple Watch, гледайте на живо

Apple Unveils iPhone 6

Тази вечер, в 19 часа българско време, ще започне дългоочакваното събитие на Apple, от което се очакват подробности за първият смартчасовник на компанията – Apple Watch, вероятно и за новия MacBook Air. Българските фенове на компанията, както и просто любопитните, ще имат възможност да изгледат събитието на живо и първи да разберат новините.

Apple Unveils iPhone 6

Събитието ще се предава директно в уеб сайта на Apple. Както винаги, има и малка уловка и тя е свързана с устройството, на което ще гледате събитието. За потребителите на Apple, проблем няма да има.

„За да гледате на живо се изисква Safari 5.1.10 и нагоре с операционна система OS X v10.6.8 и нагоре. Предаването на живо през Apple TV изисква второ или трето поколение Apple TV със софтуер 6.2 и нагоре,“ това пишат в сайта на компанията.

Когато за пръв път Apple Watch бе представен през септември, се появиха много неизвестни, които потребителите се надяват да бъдат разкрити тази вечер. Базирайки се на информацията, известна към момента, Apple Watch се очаква да бъде пуснат в продажба през април със стартова цена от 349 долара и голямо разнообразие от модели.

Това знаем засега или по-скоро, до 19 часа тази вечер. Apple Watch ще бъде основната тема на събитието, като евентуално можем да очакваме информация и за новия MacBook Air. Ще следим темата, а вие ще гледате ли на живо?

 

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php