Каската от ново поколение- Closca Fuga

foldable_helmet_closca_fuga_black_reddot_1024x1024

Карлос, съ-основател на иновативния старъп, осъзнава благодарение на съпругата си, че обикновените каски за колоездене не са много функционални за градски условия поради две основни причини- те са големи и тежки и това ги прави трудно преносими и не са в крак с модните предпочитания на носещия ги.

Outdoor Lifestyle photoshoot at Sun Yat Sen Park on March 23, 2015 in Hong Kong, Hong Kong. Photo by Xaume Olleros / Illume Visuals

Именно по тези причини Карлос и неговия екип създават Closca Fuga- каските, които намират баланса между сигурност, функционалност и стил, като трансформират каската в моден аксесоар.

Каските на Closca Fuga са от ново поколения. Процесът по техния дизайн протича според желанията и обратната връзка на активните градски колоездачи, който в течение на месеци работят с екипа, за да направят мечтаната каска.

foldable_helmet_closca_fuga_black_reddot_1024x1024

Closca Fuga е не само сертифицирана каска, която предлага сигурност, тя също така притежава патент за иновативна система за прегъване, която позволява на каската да намали обема си и да бъде прибрана в малки пространства.

sq53zdbqm8pn9522orvk

В кампанията си в IndieGoGo, Closca Fuga е събрала над 250% финансиране. В следващите няколко месеца се очаква производствения процес да стане масов, както и да се добавят нови дизайни.

 

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php