Как да превърнете рекламата
от разход в инвестиция?

 

Цялостна месечна маркетинг поддръжка и реклама на минимална цена.

Свържете се с нас
 

Вземете максимума с newtrend marketing support

Като партньор на многобройни стартъп конференции и обучения за стартиране на собствен бизнес, екипът ни познава достатъчно добре чувството да имаш уникална по рода си идея и да се опиташ да я наложиш на все още развиващ се пазар като нашия. Убедили сме се неколкократно колко трудно може да бъде всяко начало и поради тази причина стартираме кампания, в помощ на малките и тепърва налагащи се компании, чиято цел е да променят статуквото в собствените си браншове.

 
 

За кого е подходяща кампанията?

Кампанията е подходяща за всички малки или тепърва стартиращи компании с иновативни идеи, желание за прогрес и предприемачески дух. Ако притежавате идея и визия за развитие на своя бизнес, просто действайте, оставете на нас оперативните дейности, защото ние от опит знаем, че да стартираш от нулата е почти невъзможно, но при наличието на Интернет, разходите могат да бъдат сведени до минимум.

 

Повече от 15 години опит в марктинг обслужването и бизнес развитието на компании.

 
 

с проекти в различни сфери на българския и чуждестранния пазар, екипът ни е специализиран в изготвянето на маркетинг стратегии, управление на профили в социалните мрежи, медия планиране, бизнес развитие и реклама.

 

Стартирайте при минимален риск и инвестиции

Най-често срещаните предизвикателства пред стартиращия и малък бизнес са ограничените финансови ресурси и кратките срокове за възращаемост на инвестициите.

В същото време, ние в newtrend agency вярваме, че съществува изобилие от възможности, които могат да бъдат използвани пълноценно, ако получите съвет навреме.

Разработихме три основни пакета с услуги, които да ви подкрепят да стартирате, при минимален риск и инвестиция.

Гарантираме ви, че ще получите най-високо ниво на обслужване от бизнес консултантите и маркетинг експертите в екипа ни, които месечно управляват рекламни бюджети за десетки хиляди левове и консултират компании, чиито годишен оборот се измерва в милиони.

Защо го правим?

Защото вярваме, че когато малкият бизнес стане голям, той променя средата, в която живеем и отглеждаме децата си.

Как можем да си го позволяваме?

Програмите са само част от месечното маркетинг обслужване, което предлагаме на премиум клиентите си. Вярваме, че с разшираването на Вашия бизнес и бюджетите за маркетинг и реклама, ще разширим и услугите, с които можем да ви бъдем полезни.

 
[contact-form-7 id="54099" title="Contact form"]
 
css.php