SuperHosting.bg пусна домейн имена в зоната „.store”

domain store SuperHosting

Най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ пусна домейн зона от високо ниво, създадена специално за магазини. Тя се нарича „.store” и първоначалната регистрация на такива домейни е на промоционална цена от 29.75 лева. Името е подходящо както за физически търговски обекти, така и за онлайн магазини. То е част от тенденцията за създаване на стотици нови домейн имена в различни сегменти и обществени сфери, включително „.rocks”, „.social”, „.space” и много други, които се появиха през последните месеци.

domain store SuperHosting

Домейн зоната „.store” може да бъде използвана както от големи търговски вериги, така и от малки бизнеси в сферата на продажбите. Тя може лесно да се комбинира със съответната ниша, в която оперира търговецът – технологични продукти, дрехи, книги, мебели, подаръци и др., както и с името на фирмата. Освен това имената от тази зона могат да бъдат използвани и за дейности, свързани със съхранение на данни и широк спектър от други бизнеси.

„Днес бързото развитие на онлайн търговията прави домейните „.store” особено актуални и интересът към новата домейн зона вече е на лице. Очакваме ръстът на електронната търговия да ги направи едни от предпочитаните нови инетрнет имена в бъдеще“ – заяви Цветелина Ненкова, маркетинг мениджър на СуперХостинг.БГ.

Повече информация за всички нови домейни от високо ниво е достъпна на адрес:

https://www.superhosting.bg/web-hosting-register-domains.php#promotions

Повече за СуперХостинг.БГ

През последните десет години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания на българския пазар. Днес тя предлага споделен хостинг, регистрация на домейни в повече от 400 различни области (TLD), SaaS решения за онлайн търговия (Shopiko), виртуални и наети сървъри, cloud услуги, издаване и инсталиране на SSL сертификати, услуги, свързани с популяризация на уеб сайтове и др. Услугите, предлагани от компанията, са с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа. СуперХостинг.БГ е член на Българската уеб асоциация (БУА), Българската асоциация за електронна търговия (БАЕТ), ИАБ България, УНИНЕТ и участва активно в управителните съвети и решения на съответните организации.

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php