WhatsApp тества гласови обаждания

Free-Voice-calling-on-whatsapp-Soon-Techebizz2

Само преди две седмици стана реалност WhatsApp за десктоп, услугата, която бе очаквана и обсъждана отдавна. Без да губи никакво време, приложението вече тества нова функция и това са гласови обаждания. Към момента функцията се тества сред определен кръг потребители в Индия и е достъпна на база „invite only“ (само с покани). Да я тестват имат възможност единствено потребители с Android.

Free-Voice-calling-on-whatsapp-Soon-Techebizz2

Новата функция бе открита от потребител на Reddit с потребителско име pradnesh07. Публикацията в социалната мрежа в последствие бе изтрита, но не и преди снимките, направени от pradnesh07 да обиколят уеб пространството. Освен снимките, разполагаме и с видео на новата функция, отново от pradnesh07.

Според информацията гласовите обаждания са достъпни с версия 2.11.508 на мобилното приложение WhatsApp и то след получена покана. Засега новата функция се разпространява бавно, а от компанията не дават официална информация за тестовете. А тези от вас, които следят приложението отблизо, може би си спомнят, че преди година, февруари, 2014 г., WhatsApp обеща, че гласови обаждания ще има. Изглежда, че обещанието ще бъде спазено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php