Vemory ви позволява да създадете видеоклип от снимки в социалните мрежи

thumbnail

Приложението Vemory може да създаде видеоклип от снимките в социалните мрежи (Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr и Flicr).

Vemory създава видеоклип от потребителските снимки в мобилното устройство или съдържанието, публикувано в социалните мрежи. Потребителят може да добави музикален фон към изображенията, както и да ги сподели със своите приятели, клиповете могат да бъдат с времетраене между 1 до 2 минути.

Видео може да се създаде на база на най-харесвани или най-коментирани снимки в социалните мрежи като „Най-доброто от 2014” или със снимки по избор на потребителя. Резултатът може да се сподели в социалните мрежи или в платформата на самото приложение. Vemory включва и функции за редактиране, така че потребителят може да добави или изтрие снимки и коментари.

Създателят на Vemory – Хънтър Пауъл коментира:

„Създадохме Vemory, за да осигурим най-лесния начин на потребителите да се насладят на снимките, които обичат или да се любуват на моментите, за които са забравили. Vemory използва всички ваши снимки и коментари, за да създаде албум от последното ви пътуване, меден месец, рожден ден, вечеря с приятели и други от любимите ви моменти.”

Приложението е достъпно за всички iOS устройства.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php