Facebook с нова функция за автоматична настройка на снимки

auto-enhance

Професионалните фотографи са малко, но всеки потребител, притежаващ смартфон има възможността да редактира снимките си точно като професионален фотограф. Facebook, от своя страна, притежава силен коз – Instagram, и затова добавя нова функция за автоматична настройка на качваните от нас снимки.

auto-enhance

Преди година Google+ представи автоматична настройка на снимките, качени в социалната мрежа и сега Facebook решава да имплементира същото. Към момента от новата опция могат да се възползват потребителите на iOS приложението на Facebook, като се работи и върху версията за Android.

Функцията е добре дошла за потребителите, които не са много на „ти“ с филтрирането на качените изображения. Това, което прави впечатление е, че няма планове опцията да се пренесе върху десктоп, а фокусът е единствено и само върху мобайл.

Социалните мрежи, като цяло, са се фокусирали върху изображенията. Преди дни Twitter представи нови филтри, Google+ има автоматичната настройка от близо година. Сега и Facebook. Става все по-важно как изглеждаме в онлайн пространството и социалните мрежи се стараят да ни помогнат с това. 

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php