Изпълнителният директор на Facebook ще отговаря на живо на всичките ни въпроси

mark-zuckerberg-headshot_feat-640x0

Изпълнителният директор на Facebook Марк Зукербърг винаги е бил отворен към потребителите на социалната мрежа и е отговарял на запитванията и нуждите им. От този месец, пък той ще може да се похвали с още един иновативен и най-вече пряк начин да се доближи до клиентите си.

mark-zuckerberg-headshot_feat-640x0

Чрез кратко видео, публикувано през личния му профил, Зукербърг  обяви чат на живо излъчван, благодарение на платформата Facebook Live, която от компанията стартираха  преди няколко месеца. Клипът се придържа към опростен стил и позиционира само съобщение, имитиращо писането на Марк Зукербърг на черен фон, което посочва датата и часът на живото събитието. В клипа основателят на Facebook приканва всеки, който иска да му зададе въпрос да го напише като коментар под видеото.

Q&A сесията ще се състои на 14-ти юни в 11:30 сутринта (американско време), което означава, че все още имаме 5 дни да помислим и зададем въпросите си преди старта на разговора. От обявяването на предстоящата сесия до момента потребители са дали заявка за над 8000 въпроса, които очакват да получат своя отговор.

Някои от най-харесаните коментари до сега, предлагат добавяне на нова функция в социалната мрежа, а именно създаването на папки, в които, лесно да се съхранява информация, като рецепти например. Други по-дръзки запитвания са по-екзистенциални, вълнуващи ги съдбата на човечеството, а трети предлагат съчетаването на виртуална реалност с Facebook Live видео.

Очевидно имаме възможност да попитаме почти всичко, затова по-добре да се заемаме с измислянето на оригинален въпрос и да подадем заявката си, а току виж Марк Зукербърг ни е отговорил.

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php