Livestreaming за потребителите на Mentions app

facebook-live2

Преди малко повече от седмица Facebook представиха услугата за livestreaming или предаване на живо за всички известни личности, които могат да ползват приложението VIP Mentions. Естествено, много от потребителите се заинтересуваха защо известните ще имат повече услуги от нас, обикновените хора.

facebook-live2

Явно Facebook са си взели бележка и в разговор с TechCrunch са заявили, че планират да разширят достъпността на стрийминг услугата до повече хора и всички потребители с верифицирани профили ще могат да предават видео на живо в своя Facebook профил.Известните също трябва да верифицират своите профили, за да могат да използват Mentions app и неговите услуги, като това досега бяха направили броени ВИП личностни.

Истината е, че Facebook има желанието да наложи своята сила в света на видео съдържанието и да докаже, че е по- добрия канал за промотиране на видео от YouTube. Само преди броени седмици социалната платформа започна да „предупреждава“ хората, които качват видеа от YouTube във Facebook, че може би „е по-добра идея да качите видеото си директно във Facebook“.

 

 

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php