Филтрите в Instagram стават по- лесни за прилагане

2015-07-10-1436563527-9728557-InstaImage

Само преди броени седмици Instagram направиха някои нововъведения по платформата, които бяха свързани с тяхната страница за търсене. Но ето че сега на лице са и промени в прилагането на филтри по снимките.

2015-07-10-1436563527-9728557-InstaImage

Колеги от Droid Life са забелязали, че най- новата версия на Instagram за Android устройства предлага напълно променен вид на прилагането на филтри. Освен това опциите „редактирай“, „локация“, „таг“ и „заглавие“ са вече на една страница.Преди тази промяна всичко, което сега е на една страница ставаше на 3 различни- първо се избира филтър, после се редактира, после се слага заглавие и после се тагва местоположението.

Защо обаче тази промяна бе наложителна? Причината е основателна- Instagram изостава като приложение за редактиране на снимки именно заради мудността си. В необятните пазари за приложения има стотици други редактори на снимки, с които прилагането на филтри става много по- бързо и много потребители редактират своите снимки в други програми като Aviary например,  а след това качват снимките си в Instagram.

 

В момента ъпдейта се вижда само през Android, но се надяваме скоро да го тестваме и в iOS.

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php