HootSuite вече с отложени постове в Instagram

LaunchBlogPost600x250

Ако използвате HootSuite вероятно и вие сте се питали кога най- после ще можем да отлагаме публикации в Instagram. Е, явно времето е дошло!

LaunchBlogPost600x250

В блог пост, HootSuite обявиха, че отложеното постване на съдържание в Instagram вече е възможно. Чрез новия ъпдейт можете да настроите съдържанието, което искате да се постне в платформата за снимки, да коментирате и харесвате снимки, да споменавате или да се ангажирате с последователи и коментиращи, както и да свързвате вашите постове в повечето социални мрежи- всичко това през dashboard-а на HootSuite.

Instagram не е новост за потребителите на HootSuite, но сега вече те имат възможност и да следят ангажираността на своите постове, да делегират управлението на социални мрежи на колеги, като си запазват правото на финално одобрение, да отлагат и планират постове.

Промените са добра новина най- вече за компаниите и брандовете, които използват Instagram за бизнес и за мениджърите на социални мрежи. Hootsuite дава възможност на всички мениджъри на онлайн съдържание да планират и отлагат постове в социалните мрежи чрез едно място, както и да следят и отговарят на коментари в няколко социални мрежи отново само в един прозорец.

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php