Contacto.bg предлага вече и безплатен фирмен каталог

NewTrend, 05.02.2010 – Българският събрат на LinkedIn – Contacto.bg обяви в началото на месеца, че добавя нова услуга в полза на българския бизнес – интерактивен фирмен каталог, с което поставя началото на своята трансформация от бизнес социална мрежа в бизнес общност.Contacto.bg стартира през есента на 2008г. с визията да създаде среда на българския бизнес и неговите служители, в която те да обменят know-how знания и да се дискутират „горещи теми” по браншове.

През лятото на миналата година Contacto.bg стартира услугата „работна борса” която дава възможност на работодателите не само да наблюдават компетенциите и квалификацията на своите потенциални (и настоящи) служители, но и да ги информират за свободните работни позиции в своите организации.

Всяка фирма, която поддържа профил в Contacto.bg може да посочи информация за предмета на своята дейност, да сподели своето портфолио, а от началото на февруари 2010г да добави и каталог с предлаганите продукти и услуги.

Продуктите ще бъдат разпределени в категориите:

  • Индустриални продукти;
  • Клиентски продукти;
  • Продукти и материали и
  • Услуги

Целта е в Contacto.bg е да предложи на бизнеса възможността за цялостно фирмено представяне и ефективно присъствие в интернет, а самата общност да се превърне в място, където могат да се срещнат и да се общува с партньори, колеги, конкуренти.

Всяка регистрирала се фирма ще разполага с профил, който дава информация за нейните служители, за продуктите и услугите, които предлага и цените, на които ги продава. Ще съществува дори възможността да продава свои продукти и да комуникира директно с клиентите си. Както и с рекламен банер с размер 460х60рх.

Предвижда се услугата „Продуктов каталог” да остане безплатна до края на настоящата година.

Сред потребителите на Contacto.bg са компании от различни индустрии, като ICYGEN, Idea Studio, ДЗИ, Еконт Експрес, Спиди Капитал ООД, Русегаз, FEMOA, SEOM, ИК Жанет 45, НОЛА 7, Aleti Furniture, Ernst&Young и др.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php