Spotify обогатява музикалното ни преживяване с музика на живо

spotify

Към страницата на всеки изпълнител Spotify добави специалната секция „Concerts“, в която потребителите на платформата могат да намерят подробна информация за турнетата и живите изпълнения на любимите си музиканти.

spotify

С новата функция се работи изключително лесно – тя изброява всички предстоящи тур дати на конкретен изпълнител или група. Услугата прави информацията по-лесна за достигане до феновете като изброява всички концертни изпълнение, а не просто тези, които са в близост до вашата локация – принципът, на който много от предишните услуги на музикалната платформа работят.

Официалните дати на турнето се събират автоматично от приложението Songkick, което ви позволява да организирате и следите любимите си банди, да получавате предизвестия за техни концертни, както и да си купите билети. Все още обаче не се знае дали новата услуга на Spotify ще бъде достъпна и за мобилната версия на музикалния портал, тъй като за момента може да се използва само през десктоп приложението.

Ако не искате да използвате секцията „Concerts“, но все още имате желание да намерите информация за живо изпълнение на конкретен музикант, можете просто да отидете в раздела „Concerts“ (различен от секцията) в търсачката. Този раздел ще ви покаже списък на събитията, които са разположени в близост до вас въз основа на вашите собствени музикални навици. Функцията е достъпна още от миналата година.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php