Twitter насърчава към споделяне на видео

Video-Twitter

Twitter тества нова функция, за насърчаване споделянето на видео в социалната мрежа.

Video-Twitter

Тестът премина единствено в Twitter приложението за iOS, като подканва потребителите да публикуват трейлър на нашумял тези дни филм, всеки път, когато започват да изписват името му с хаштаг.  Видео тестът за момента не е с рекламна цел, но ако е успешен, Twitter най-вероятно ще започнат да предлагат функцията на рекламодатели.

Решението за лесно добавяне на видео към туитовете е логичен ход, тъй като отдавна е доказано, че публикации с визуални елементи се приемат по-добре в социалната мрежа. Повече видео в потока от публикации означава по-ангажиращо съдържание, което би могло да задържи потребителите по-дълго време на линия.

Новата функция, видима само за ограничен брой потребители на iOS, притежава „View More Videos” бутон за насърчаване към действие след края на видеото, който отвежда потребителя към страница с всички видео материали  на този акаунт.

Тестването на новата функция, предвидено или не, започна едновременно с излизането на новината за най-големия спад в акциите на Twitter. Стойността е впечатляваща – 30,50 долара за акция, която е най-ниската в историята на компанията. Значителния спад е следствие от тенденцията за постоянни промени в цените на технологичните акции на публичните компании, което обаче не означава спад в потенциалната пазарна стойност на фирмата.

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php