Twitter с нова функция: „докато те нямаше“ за iOS

screen-shot-2014-11-12-at-10-40-07-am

Микроблогинг платформата Twitter генерира огромно количество информация във всяка секунда. Колкото повече потребители следите, толкова по-трудно е да сте „в час с нещата“. Каквото и да си говорим не може да сте онлайн 24/7. В тази връзка, платформата представи нова функция „While you were away“, която ще обобщава най-важното, случило се докато не сте били онлайн.

screen-shot-2014-11-12-at-10-40-07-am

В блога си, Twitter обяснява начина на работа на функцията, а той не е по-различен от това, което сте очаквали. Представете си, че не сте влизали в Twitter известно време (час, два, ден и т.н.) и когато най-после го направите, да видите всичко най-важно, случило се докато ви е нямало, в началото на потока с новини.

„Много може да се случи, докато ви няма. За да запълним тези пропуски, ние ще отделим някои от най-добрите туитове, които е вероятно да не видите.“

В зависимост от времето, което прекарвате в микроблогинг платформата, ще варира и дължината на списъка с това, което се е случило, докато ви е нямало. Засега функцията е активна единствено за iOS, но скоро се очаква да бъде пусната както за Android, така и за уеб. Намирате ли подобна функция за полезна?

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php