Twitter се грижи за сигурността и удобството на потребителите си

twitter-sign

Новата актуализация на Twitter намалява нежеланите уведомления и подобрява качеството на публикуваните туитове.

twitter-sign

Чрез новата си услуга Twitter се опитва да се справи с тормоза в социалната мрежа и да подобри преживяването на потребителите си. В края на седмицата от компанията обявиха няколко нови начина, благодарение на които всеки може да използва платформата без да злоупотребява. Това е огромна стъпка от страна на Twitter в посока на опита за справяне с неотложни проблеми, с които се среща платформата като промотираща свободата на словото.

Промените включват възможността да се ограничат уведомленията от непознати, а вместо това да получавате известия само от хора, които следвате. Това, разбира се, става само когато активирате услугата за собствения си профил. Филтърът за качество пък, вече е отворен за всички потребители и се фокусира върху тяхното поведение в социалната мрежа и възрастта на ползвателите на профили.

Това не е съвсем нова функция, в последните години социалната мрежа се е ангажирала да предостави на потребителите си един и същ набор от инструменти. Компанията от доста време насам е дала възможност на профили на известни личности и работещи в индустрията на медиите, спорта, финансите и технологиите, да се възползват от този вид филтриране на качеството и сигурност по отношение на негативни коментари и спам публикации. Филтърът за качеството, например,  беше представен за първи път през миналата година, но само за определени профили. След като функцията беше одобрена, от компанията я направиха достъпна за всички ползватели на мрежата.

Предстои ни да разберем дали след усилията на компанията, Twitter ще се превърне в по-гостоприемно място за дискусия и взаимодействие. За да са сигурни в успеха на положените усилия, от социалната мрежа са започнали да преговяaрqт с известни личности, които са постоянен обект на онлайн тормоз и биха се включили в рекламата на кампанията.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php