„Тъмната страна“ на Twitter предпазва очите ни

Twitter-night-mode-iOS-1280x878

Новият нощен режим на Twitter, който прави сърфирането из информационния ви поток по-удобен в тъмни среди, сега е на разположение и за потребителите на операционната система  IOS. Тъмната тема за първи път бе представена преди около месец, но до сега беше достъпна само за Android устройства.

Twitter-night-mode-iOS-1280x878

Новата тема на социалната мрежа вече е сред най-популярните и търсени функции на приложение. Благодарение на черния фон и светлите букви, Twitter  ви позволява да се насладите на всичко случващо се в платформата без да натоварвате очите си с ярка бяла светлина, сърфирайки в мрежата през нощта.

Популярната функция се активира изключително лесно – просто намирате бутона „Me“ в долния десен ъгъл на екрана ви, натискате го, и втората опция, която се предлага в появяващото се падащо меню, потъмнява интерфейса на телефона ви. За да се върнете към по-светлия режим, следвате същите стъпки. Ако все още не виждате нощния режим на мобилното си устройство, не се притеснявайте. Функцията може да отнеме известно време докато достигне всички потребители на социалната мрежа.

Единствената негативна характеристика на най-новата услуга на Twitter се крие в това, че няма опция, която да наглася автоматично нощния режим. Въпреки това, феновете на виртуалния форум със сигурност ще останат доволни от подобренията по любимото им приложение.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php