Марс ще разтърси планетата Земя, но със звук

Ако досега пазарът на озвучителните системи е бил „тих“ и да бъдеш достоен конкурент е нещо буквално невъзможно, нещата рязко се променят с  изгряващия НЛО – образен Mars Levitating Speaker конкурент достоен да носи името си със своята футуристична форма, левитираща платформа и 360° градусова звукова проекция.

20141214093058-f2

Дизайнерите  на Mars реализират идеята като първоначално изолират възможността за поява на смущаващи звуци и успоредно с това създават една устойчива нео система, която обвързва своите елементи в режим на левитация.  Дискът – майка се носи във въздуха, произвеждайки кристален звук, но разбира се, новаторските решения не спират до тук.

20141127123315-mars-app

Високоговорителите са с дълбоки баси и високи честоти, чрез които се постига максимална озвучителност, с която потребителите ще имат възможност да удовлетворят меломанският си дух. Характеризайки функционалността на Mars трябва да се отбележи, че притежава 10,000 mAh батерия с до 8 часа издръжливост. Когато батерията е на път да си изтощи левитацията на диска спада, а при зареждане се издига. Други важни характеристика са наличието на Bluetooth 4.0 LE и два та USB порта. Но една от най-големите изненади е, че потребителите ще могат да управляват Mars  от смартфонът им, чрез специално пригодено за него приложение.

Let’s Play Music!

Вижте още публикации по темата:

  1. Слушалки контролират звуците около нас

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php