Марс ще разтърси планетата Земя, но със звук

Ако досега пазарът на озвучителните системи е бил „тих“ и да бъдеш достоен конкурент е нещо буквално невъзможно, нещата рязко се променят с  изгряващия НЛО – образен Mars Levitating Speaker конкурент достоен да носи името си със своята футуристична форма, левитираща платформа и 360° градусова звукова проекция.

20141214093058-f2

Дизайнерите  на Mars реализират идеята като първоначално изолират възможността за поява на смущаващи звуци и успоредно с това създават една устойчива нео система, която обвързва своите елементи в режим на левитация.  Дискът – майка се носи във въздуха, произвеждайки кристален звук, но разбира се, новаторските решения не спират до тук.

20141127123315-mars-app

Високоговорителите са с дълбоки баси и високи честоти, чрез които се постига максимална озвучителност, с която потребителите ще имат възможност да удовлетворят меломанският си дух. Характеризайки функционалността на Mars трябва да се отбележи, че притежава 10,000 mAh батерия с до 8 часа издръжливост. Когато батерията е на път да си изтощи левитацията на диска спада, а при зареждане се издига. Други важни характеристика са наличието на Bluetooth 4.0 LE и два та USB порта. Но една от най-големите изненади е, че потребителите ще могат да управляват Mars  от смартфонът им, чрез специално пригодено за него приложение.

Let’s Play Music!

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php