Нормализирайте нивата си на енергия с AYO

ayo-eyewear

Понякога ни се случва да се чувстваме изморени и без настроение и желание за каквото и да е. Това може да се дължи на проблеми със съня, липса на тонус или дори на т. нар. джет лаг, който преживяваме след дълги полети и пътувания. В такива случаи много често ни се иска да се презаредим на момента, но до скоро това нямаше как да се случи.

ayo-eyewear

До скоро, защото българският стартъп AYO успя да създаде устройство, което ни „съживява“ и ни дава нова доза енергия нормализирайки циркадния ни ритъм. Още по- добрата новина е, че очилата AYO набраха 189% финансиране от първоначалната си цел от сайта за краудфъндинг Indiegogo.

maxresdefault

AYO представлява комбинация от чифт смарт очила, които използват разбработената от екипа светлинна технология и мобилно приложение, в което потребителя описва своя начин на живот и своите нужди. Мобилното приложение може да проследи нивата на енергия и да покаже най- подходящото време за физически упражнения, за хранене или за сън. Чрез специална синя светлина смарт очилата повишават нивата на енергия и балансират хормоналните нива само за 20 минути на ден. Очилата се свързват с мобилното приложение чрез Bluetooth и могат да бъдат зареждани през micro USB.

Събуждането сутрин трябва да става естествено, а пътуванията трябва да са приятни, а не изстощителни. За да създадем AYO, ние комбинирахме технология от последно поколение, иновативно мислене и научно доказани методи.

Официалните продажби на AYO се очакват да започнат през 2016-та година, а до тогава всички включили се в кампанията за набиране на средства ще получат своите тестови очила.

Енергия

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php