Нова мини камера – Hero4 Session от GoPro

CHDHS-101_main1

Какво желаете повече- играчка за пораснали деца или професионална камера? Ако не можете да решите и искате и двете, новата GoPro HERO4 Session е за вас! GoPro Представи нова камера, която е по- малка и лека от предшестващите я.

CHDHS-101_main1

 

Новата камера на GoPro е с 50% по- малка и с 40% по- лека от GoPro HERO4 Black and Silver, има слот за Micro SD карта, вградена батерия, която държи около 2 часа, Wi-FI и Bluetooth, както и Micro USB Port за зареждане. Заради подобрения си размер камерката може да бъде слагана на места, които преди са изглеждали невъзможни- на сърфа ви, докато сте на върха на някоя вълна например.

Говорейки за водни спортове- HERO4 Session варианта на камерата е водоустойчива и издържа до 10 м дълбочина без нужда от допълнителни кейсове или аксесоари. За по- екстремни условия камерата е съвместима с всички други аксесоари на GoPro.

Камерата снима 1080p видео със скорост 60fps, 720p със скорост 110fps и 1440p със скорост 30fps, а снимките са от 8- мегапикселова камера, която снима в 3 режима- Single, Burst и Time Lapse. Снимките могат автоматично да се завъртат, ако при снимането сте излезли наобратно, без значение в коя посока е закрепена камерата. Освен това камерата има два микрофона, разположени в противоположни страни, за да минимизира страничните шумове и да запише всичко, което е важно.

CHDHS-101_life1

Управлението на HERO4 Session е много по- лесно от управлението на всички предишни камери от GoPro- един основен бутон служи за повечето коамнди- кратко натискане включва камерата за видео заснемане, по- дългото натискане включва камерата за снимки в Time Lapse режим, а повторното натисване запаметява видеото и снимките и изключва камерата.

Продажбата на Hero4 Session стартира на 12-ти юли с цена от 399$- цената е много близка до тази на Hero4 Black edition.

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php