Режим „Здравословно“

Една голяма част от хората по света са с наднормено тегло, затлъстели или болни поради неправилен хранителен режим. Тези симптоми са в резултат и на други вредни навици като тютюнопушеното и високата консумация на алхохол. Здравословният начин на живот е реално постижимо понятие, въпреки многото аспекти, които обхваща. Като цяло живеещият здравословно човек поддържа здравословно тегло, храни се с полезни храни и спортува, а технологиите напоследък правят все повече, за да насърчават здравословните навици.

Apple On Plate

Proscan е забележителен пробив в света на технологичните иновации, помагайки на хората да започнат да водят по-здравословен начин на живот. С размер на чиния, устройството има способността да провери и оптимизира всички хранителни индекси на храната, която хората смятат да консумират, сканирайки химическият ù състав чрез IR спектроскопия. Всичко което потребителите трябва да направят е  да поставят храната си върху Hi – Tech чинията и в рамките на няколко секунди, хранителните свойства ще се изведат на дигиталния дисплей, включвайки информацията за количеството въглехидрати, мазнини, белтъчини и фибри.

Постигането и поддържането на здравето е непрекъснат процес, който се повлиява от еволюцията на знанията за здравословен начин на живот. Така всеки който спазва хранителен режим ще бъде максимално удовлетворен от свойствата и мащабността, които Proscan притежава.

 

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php