Сглобяемото кубче на Bose разкрива тайната на звука

Инвестициите в информационното образование не спират да ни изненадват с всеки следващ ден и днес е ред на компанията за аудио оборудване Bose.

Ако детето ви е по-заинтригувано от възможността да конструира джаджата, с която иска да си играе, вместо да работи с вече създадени софтуерни системи, новият продукт на аудио експертите от Bose е решението на проблема ви.

BoseBuild е средно голяма тонколона с формата на кубче, чието предназначение е да помогне на децата да разберат как звукът се произвежда. Кубчето съдържа в себе си високоговорител, свързан с Bluetooth и сглобяеми части, които следват инструкциите на iOS приложение. Работейки по процеса на конструиране, децата се запознават с работата на различните честоти и изравнявания.

Проектът е подходящ за деца над 8 годишна възраст и абсолютно никакви инструменти не са необходими за работа с него. Кубчето е и декорирано с цветни светлинни ефекти и заменяеми силуетни капаци. Най-добрата част на BoseBuild е, че докато детето ви слуша любимата си мелодия, може да се похвали на всички, че е построило говорителя абсолютно сам.

Вижте още публикации по темата:

  1. Митове и легенди за децата и технологиите

Коментари

коментара

Коментарите са изключени.

css.php