Туристическото яке с 15 вградени джаджи в Kickstarter

baubax

Има много туристически приспособления, от които можеш да избереш, за да е по-приятен и пълен с удобства твоят уикенд в планината. Тази година се снабдих с безброй много такива – от челник до мултифункционално ножче. И докато обикалях магазините и разглеждах онлайн какви продукти се предлагат, попаднах на много полезни такива, но и на някои, които според мен не си струва да мъкнеш в багажа си, въпреки функционалността им. Като започнем от възглавница с алое вера за не-толкова-неудобно спане и стигнем до маска за сън, която ти позволява да спиш, докато другият чете книга на светлина.

baubax

Когато човек е решил да пътува, той трябва да носи колкото се може по-малко неща с възможно най-добри функционалности. Това е закон за хората, които обичат приключенията сред природата, а и за тези, които постоянно пътуват.

Попаднах на един проект в Kickstarter, който вече е събрал близо 900 000 долара само от една компания за облекла с цел да бъде изработен. Това е едно туристическо яке с 15 вградени джаджи, които биха били от полза за всеки. Проектът в Kickstarter стартира на 7-ми юли и тогава целта му е едва 20 000 долара.

Якето с марка BauBax събира в себе си 15 джаджи и , разбира се, 15 различни функции, според компанията, която е разработила проекта. Има вградена качулка, маска за очите, стилус + писалка, вместо цип, и джоб за паспорт.

Тъй като един модел не подходящ за всеки, BauBax предлага четири различни варианта на якето : суитчър, дълго непромокаемо яке, късо кожено яке и блейзър.

Всъщност фирмата не е първата, която иска да наложи на пазара такова мултифункционално яке. Неин конкурент е SCOTTeVEST, които предлагат и варианти като жилетки, ризи и сака.

BauBax има още 40 дни в Kickstarter, така че сумата от 900 000 долара може да е само началото.

Аз бих си поръчала един дамски блейзър веднага. Нямам търпение да стартира производството на продукта.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php